Автобусні подорожі містом для закоханих пар, із відвіданням наймальовничіших його куточків – така екзотика має з’явитися вже найближчим часом у Черкасах. Кожна екскурсія матиме свою «родзинку» – як, наприклад, візит до пам’ятника родині або до дерева бажань. Про це сайт “Економіка Сьогодення” повідомили у Черкаському прес-клубі.

– Щоб втілити у життя безліч нових задумок – при мінімальних фінансових можливостях – ми домовилися про співпрацю із черкаськими підприємцями, яким належать цікаві та яскраві місцинки Черкас (такі як «Райський куточок» чи «Сад мрій»), – поділилася директор черкаського КП «Туристично-інформаційний центр» Тамара Вороніна.

За її словами, головним акцентом розвитку туризму у Черкасах на найближчий час має стати пошук потенціалу історичних, культурних та природних унікальностей міста. Щодо фінансового потенціалу, то наразі підприємство має майже 160 тисяч грн. боргу: колишні керівники центру не розрахувались із виконавцями за виготовлені сувеніри, рекламну продукцію, оренду, комунальні послуги, тощо. Наразі новим керівником КП «Туристично-інформаційний центр» Тамарою Вороніною повністю закінчено перевірку всіх боргів КП за минулі роки – та завершується робота із перспективного планування розвитку у Черкасах туризму на найближчі роки.

Від admin

Коментарі закриті.