Нещодавно, за адресою бульвар Шевченка, 350 у Черкасах відбулося відкриття одного з перших в Україні зовнішніх терміналів самообслуговування вуличного типу. ПриватБанк ще раз підтвердив своє звання найтехнологічнішого банку України та пострадянського простору, повідомили сайт “Економіка Сьогодення” у прес-службі ПриватБанку у м.Черкаси.

– Ми йдемо в напрямку активного розвитку зовнішніх терміналів самообслуговування. Вони є альтернативою кас, і допоможуть нашим клієнтам отримувати банківські послуги без відвідування відділень банку, – відзначає Тихонов Роман, керівник напрямку Розвиток і контроль банкоматної та термінальної мережі Черкаського регіонального управління ПриватБанку. – Безпека вуличних терміналів забезпечуватиметься так само, як і біля банкоматів – встановлюються камери відеоспостереження.

– Це дуже зручна послуга, – ділиться враженнями черкащанка Людмила Коваленко. – Особливо зручно молодим матерям. Тепер не потрібно думати як зайти до відділення з немовлям у калясці. Та й людям з обмеженими фізичними можливостями не потрібно просити допомоги у вирішенні банківських питань, можна все зробити самостійно.

Сьогодні в терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги – поповнення рахунку мобільних телефонів і платіжної карти, депозитного вкладу та погашення кредиту, оплата комунальних послуг та рахунків за Інтернет, телефон, телебачення, сплата штрафів ДАІ, відправлення та отримання грошових переказів, купівля валюти. Також через них можна купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами.

Платіжні термінали самообслуговування приймають платежі як готівкою, так і з пластикових карт. У їх ефективності та зручності переконується все більше людей. Ви самі можете легко розібратися, як зробити необхідну операцію за допомогою сенсорного екрану терміналу. Але навіть якщо Ви заплуталися в меню і функціях пристрою, то завжди зможете звернутися за допомогою до Інтернету, де на сторінці ПриватБанку зможете побачити відеоролик з необхідними інструкціями.

Від admin

Коментарі закриті.