Для участі у 10-му ювілейному Всеукраїнському конкурсі “100 кращих товарів України” на розгляд Регіональної конкурсної комісії підприємства Черкащини подали заявки на 30 видів продукції, з яких 10 – продовольчі товари, 5 – промислові товари для населення, 4 – товари виробничо-технічного призначення, 1 – вироби народних художніх промислів, 10 – роботи і послуги. Про це інфомує ДП “Черкаський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації”.

Найактивнішими є підприємства та організації міст Черкаси та Ватутіне, Черкаського та Канівського районів. Серед учасників – потужні вітчизняні виробники, продукція яких має попит як в Україні так і за кордоном: ПАТ “Канівський маслосирзавод”, ПрАТ “Миронівська птахофабрика”, ПАТ “Ватутінський комбінат вогнетривів”, ДП “АСЗ № 2” АТ “АК “Богдан Моторс”, ПАТ “Ватутінський хлібокомбінат”, ПАТ “Уманський завод “Мегомметр”, ПрАТ “Технолог”, ПАТ “Звенигородський сироробний комбінат”, Канівська філія СТОВ ім.Шевченка.

До Конкурсу долучаються і представники малого і середнього підприємництва в Черкаській області. Серед них ПП “Аргус-Сервіс”, ПП НВФ “Лад”, МПП “Агропромресурси”, ПМВП “Фотоніка Плюс”, ТОВ “Фірма “Агрополіавтоматика”, ПП “Рівновага”, ПП “НВК “Мінілайн”, ТОВ “Тамако-Інвест”, ПП “ТВЦ “АЦКОН”.

У цьому році для участі у Конкурсі свої екскурсійні послуги представляють Національний історико-культурний заповідник “Чигирин” та Шевченківський національний заповідник. Стоматологічні послуги представляє Комунальний заклад “Черкаська обласна стоматологічна поліклініка” Черкаської обласної ради, а послуги з ренгенології та ультразвукової діагностики ТОВ “Медичний лікувально-діагностичний центр” (м. Умань). Вже вдруге представляє Черкащину у номінації вироби народних художніх промислів відома майстриня — Ольга Мартинова.

 

Від admin

Коментарі закриті.