Спільний проект Черкаської облдержадміністрації та Черкаської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту» розпочато у квітні 2013 року. Він передбачає можливість для громадян отримати низку адміністративних послуг через відділення поштового зв’язку.

Сторонами підписано меморандум щодо взаємного співробітництва у напрямку спрощення процедури надання адміністративних послуг. Визначено перелік адміністративних послуг (в кількості 21 послуги), які можна отримати через поштові відділення. Це послуги у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, містобудування та архітектури, екології, житловій сфері, освіти, надання довідок соціально-правового характеру, повідомляють у Черкаській облдержадміністрації.

Наразі в області задіяно 81 відділення поштового зв’язку, з яких 2 – у м.Черкаси, 19 – у районних центрах області, 60 – у сільській місцевості.

Заплановано, що до кінця року в реалізації проекту будуть задіяні всі поштові відділення зв’язку області.

Проект «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту» − це ще одна можливість наблизити послуги влади до людей, зробити їх отримання зручним та доступним.

 

 

 

Від admin

Коментарі закриті.